Qdom
938 322 322
http://qdom.cat
 

Sol, Maresme i confort

Ref: 1376
Chalet Independiente
317 m2 construidos.
300 m2 útiles.
283 m2 de jardín.
283 m2 de parcela.
Excelente
Venta: 625.000 €
Habitaciones. . . . 5
Baños. . . . 2
Trastero. . . .
Garaje. . . .
Calefacción: Si
Aire acondicionado. . . .
Calf. Energ: Pendiente certificar

Sol, Maresme i confort

Descripción

Treballar aquesta casa és un luxe per nosaltres i una seguretat per vosaltres. Ja que compleix tots els requisits que ens esteu demanant. 

Casa independent, aprop del centre però en un lloc tranquil. Casa amb acabats de qualitat i seminova. Casa amb HABITACIÓ EN PLANTA BAIXA. 
Sou molts els que ens truqueu i ens dieu que voleu una casa, però ha de tenir una habitació a la planta baixa, perque a tots ens agrada mirar al futur i tenir la tranquil·litat de que un dia, si necessito una habitació, puc disposar o si he de fer un estudi o teletreballar, ho puc fer en un lloc molt agradable. 

Així que aquesta casa té aquests espais. També té un gran menjador amb dos ambients, i sortida al jardí. Té un porxo per gaudir de la fresca a l'estiu i observar els estels a les nits. Imagino sortir al vespre amb una manta i una infusió i observar la Lluna i descansar la ment. 

L'edificació està en perfectes condicions, construïda amb els millors materials i acabats de qualitat (terres, banys, cuina, alumini, tot en perfecte estat) 
Té les zones necessàries per una famiia, on cadascú pugui gaudir dels seus espais d'intimitat, i també zones on compartir en familia, com ho és la sala polivalent. Al costat del gran garatge, trobem aquesta sala, on actualment hi ha una barra de bar i està preparada per fer reunions i festes amb els amics. 

Tot plegat a 25 minuts de Barcelona en cotxe i a 10 minuts de Mataró. 

No ho dubtis i truca'ns. Prepara't per enamorar-te?